Farm Fresh ontvangt SITA GREEN LABEL cetificaat

Farm Fresh ontvangt SITA Green Label-certificaat voor bewuste keuze duurzaam afvalmanagement

SITA - specialist op het gebied van duurzaam afvalmanagement - heeft vandaag [datum] het Green Label-certificaat uitgereikt aan Farm Fresh te Born. Farm Fresh ontvangt dit certificaat als waardering voor het feit dat de organisatie bewust kiest voor 100% CO2-neutrale afvalverwerking. 
Michiel Meier Mattern nam namens Farm Fresh het certificaat in ontvangst uit handen van Job Schraven, accountmanager van SITA. 
Met de Green Label-service van SITA wordt het afval van Farm Fresh volledig CO2-neutraal ingezameld en verwerkt. SITA heeft als eerste partij in Nederland zo’n concept in de afvalsector gelanceerd en Farm Fresh is het eerste bedrijf in haar branche in Zuid-Limburg die dit certificaat ontvangt.

Farm Fresh is hét fine food house in Limburg met een stevige positionering binnen de versindustrie. Met de merken VAN BRUSSEL en LEBOUILLE, beide topleveranciers van vers-vleesconcepten, bedienen zij toprestaurants alsmede de institutionele-, de bedrijfscatering- de horeca- en de retailmarkt in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg.
“We zijn erg trots op het Green Label-certificaat van SITA. Wij hebben duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. Ons streven is dan ook om ons steeds verder te ontwikkelen op een verantwoorde en duurzame wijze op maatschappelijk en milieugebied. Vandaar dat we een bewuste keuze maken voor het milieu door te kiezen voor duurzaam afvalmanagement met SITA Green Label”, aldus Michiel Meier Mattern van Farm Fresh.