Farm Fresh en Prime Meat bundelen krachten

Vleesproductiebedrijven Farm Fresh in Born en Prime Meat uit Beverwijk zijn met ingang van 1 september gefuseerd en gaan samen verder onder de overkoepelende naam FARM FRESH. De nieuwe Algemeen Directeur van FARM FRESH is de heer Klaas Eppenga. Tot voor kort was hij Algemeen Directeur bij Prime Meat.  Met het samengaan van beide bedrijven verwacht Farm Fresh haar slagkracht in de foodservice markt verder te  kunnen vergroten.

FARM FRESH is de overkoepelende bedrijfsnaam voor de merken LEBOUILLE en VAN BRUSSEL waar nu ookPRIME MEAT aan toegevoegd wordt. Daarmee heeft FARM FRESH vanaf vandaag drie sterke merken onder haar vlag t.w.:

  • Lebouille voor de horecamarkt in Zuidwest Nederland en Noordoost Nederland
  • Van Brussel voor de instellingenmarkt en grootkeukens in de Benelux en Duitsland
  • Prime Meat voor de horecamarkt in de regio West- en midden Nederland

 

Synergievoordelen

Klaas Eppenga over deze stap; “Na een aantal jaren nauw te hebben samengewerkt was de tijd rijp voor een volgende stap en verdergaande samenwerking. Wij verwachten dat we door deze fusie voordelen behalen op het gebied van inkoop, logistiek, kwaliteitszorg, kennis en innovatie.” Naast het leveren van rechtstreekse klanten verwacht Farm Fresh om samen met Deli XL de commerciële slagkracht in de horeca te vergroten en klanten een nog completer en scherper assortiment te bieden.

Zowel Prime Meat als Farm Fresh zijn de laatste jaren fors gegroeid in de horecamarkt.

Farm Fresh heeft een belangrijke samenwerking met foodservice groothandel Deli XL die ook een belang heeft in de nieuwe onderneming.

 

Behoud van eigen identiteit

Er wordt waarde gehecht aan het bestaande hoge service- en kwaliteitsniveau. Farm Fresh blijft daarom, onder de merknaam Lebouille, op de vertrouwde wijze de horeca in Zuidwest en Noordoost Nederland leveren. Prime Meat blijft ook op dezelfde vertrouwde wijze in regio West- en midden Nederland leveren.

 

Einde persbericht 

Voor nadere informatie en/of opvragen foto:

 

Klaas Eppenga, Algemeen Directeur                                          Leon Boer, Commercieel Manager  

Telefoonnummer: (0251) 268 5250                                           Telefoonnummer: (046) 485 8612

E-mailadres: klaas@farm-fresh.eu                                            E-mailadres: leon@farm-fresh.eu